Skönhet

Älskar denna egoboost

Jag intervjuades av bloggen MeAndMe. Här är intervjun.

Caroline Hainer
  1. A skriver

    Meeen. Du e alldeles för rapp, klok, cool och bra (ursäkta att jag berättar för dig hur du är, känner inte dig. Men asså baserat på bloggarna då, då)… för den där skräpiga skönhetsoperationspropagandasajten. Bröst är deras första rubbe. really? bröst? Aja, du förtjänar attention och snart syns du i varenda dagstidning, jag ser fram emot DET. :)

  2. Caroline Hainer skriver

    <3

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Fifty Scents
Fifty Scents är tankar om doft och skönhet. Favoritparfymen kommer från Guerlain och bästa makeupen är en självsäker eyeliner. Allt däremellan undersöks med lika delar skepsis som entusiasm. Frågor och funderingar skickas gärna till caroline@rodeo.net.