Skönhet

Höstlila

Gillar verkligen de mörklila och oxblodsfärgade tonerna som kommer i höst. Lila naglar känns både Twilight och Boardwalk Empire, på samma gång. Alltså vampyr möter trettiotal. Underbart. Mer punk än rött men lika klassiskt, på sitt sätt. För oss som kanske vill lite mer men inte är helt pigga på att öka sminkframträdandet i hela ansiktet är detta den gyllene vägen. Jag har kört mycket med blek hy, hyfsat diskreta ögon med tunnaste, försiktigaste eyelinern och kontrat med oxblodsmun. Det blir bara snyggare och snyggare, detta är min nya höstidentitet. Så nöjd.

Som vanligt är det inte ett enda märke som tar fasta på detta utan alla stora på en gång. Så ta inte bara mitt ord för det, du kommer se det med egna ögon.

Räkna med drama queen-mörka läppar från Armani, lugnare lila-greige från Chanel och, som på bilden, lila accenter som nagellack, från Estée Lauder. Jag säger ju det. Lila. Snart på ett sminkbord nära dig, sanna mina ord.

Caroline Hainer
  1. Lisa writes

    Har du något särskilt fint tips på lila nagellack?

  2. Caroline Hainer writes

    Essies har fina, kanske är Luxedo allra bäst?
    http://www.kicks.se/essie/makeup/naglar-c159/nail-polish-plums-p19131?ticket=L3NlYXJjaF9wYWdlL3Byb2R1Y3RzZWFyY2g7cHJvZHVjdF9rZXk7Nzc2NjcwNzk

    Estée Lauder kommer också – när som helst – med två olika, mörka, vackra lila varav en är metallic, den andra nästan svart. Båda perfekta.

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Fifty Scents
Fifty Scents är tankar om doft och skönhet. Favoritparfymen varierar men bästa makeupen förblir en självsäker eyeliner. Allt däremellan undersöks med lika delar skepsis som entusiasm. Frågor och funderingar skickas gärna till caroline@rodeo.net