Skönhet

Jahapp…?

Nä, men det ska väl vara nytänkande och så men jag förstår ändå inte poängen. Jag kan i alla fall inte tänka på annat än att det låter som styltigt, som dålig poesi som han läser utan äkta inlevelse. Och vem skulle han annars tala om, om inte Angelina och jag tvivlar starkt på att hon använder något så konventionellt som Chanel No. 5. Eller parfym över huvud taget.

Caroline Hainer
 1. Rebecca writes

  Conan O’Brien tyckte visst också att Brad Pitt svamlade lite…
  http://www.refinery29.com/2012/10/38078/conan-o-brien

 2. Nathalie writes

  Jag håller meeed. Kan inte säga annat. Tycker det hela är en ganska dålig idé och ännu sämre utförande.

 3. L writes

  jamenä, vad är det här? Måste väl ändå betraktas som en blunder.

  Men sista meningen i ditt inlägg tyckte jag lät spännande, kanske något du kan följa upp: du kankse kan parfym-tips med utgångspunkt från exv Angelina. Vad för stil/känsla/uttryck har hon och vilken doft kan bäst förmedla detta?

 4. lina writes

  Jag blir generad när jag ser det här, Brad pitt blir liksom bara töntig när han står där..

 5. Hanna writes

  Trodde man skulle göra något annat med detta, typ introducera/spela på doften som unisex? Eller var det bara jag som hoppades på det?

 6. Erica writes

  höll på att skratta ihjäl mig när jag såg det här klippet!

 7. Heidi writes

  Nej usch, pinsamt dåligt!

 8. Hanna writes

  Nu när jag tänker på det, visst är det tänkt att fungera på samma sätt som Biebers “hur jag vill att min flickvän ska dofta”. Känns som det kanske inte passar lika bra med den här målgruppen?

 9. victoria writes

  undrade just när du skulle tycka till ;-) får väl erkänna att jag doftar chanel5 emallanåt och ja, det har hänt att brad fått mig att sucka lite men det här är så uselt att inte ens skämskudden räcker. .

 10. Monika writes

  Hej caroline!

  jag undrar var du rekommenderar för pensel till macs eyeliner?

  tack för hjälpen!

 11. En annan Erica writes

  TIPS: Fifty, du som hyser starka känslor för det svarta etuiet (http://rodeo.net/fiftyscents/2011/07/29/det-svarta-etuiet-en-karlekshistoria/) borde haffa ett på Åhlens city för halva priset. De ska tydligen sluta med Guerlain där så allt säljs för 50%. Hamstrings alert!

 12. Caroline Hainer writes

  OMG! Hamstring alert indeed! Undrar om det också gäller parfymerna?

 13. En annan Erica writes

  Caroline, jag vet ej om det gäller parfymerna. Det skulle nästan vara för bra för att vara sant. Jag var vid makeup-disken (bakom rulltrappan) och där var det ju inga parfymer. Vilken tokmiss att inte kolla upp det!

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Fifty Scents
Fifty Scents är tankar om doft och skönhet. Favoritparfymen varierar men bästa makeupen förblir en självsäker eyeliner. Allt däremellan undersöks med lika delar skepsis som entusiasm. Frågor och funderingar skickas gärna till caroline@rodeo.net