Skönhet

Yes, I’m going international!

 

För er som längtar efter fler bilder på mig (!?) eller vill läsa något mer ingående om min hudvårdsrutin och några favoritdofter finns jag med på amerikanska bloggen The Formula. Bra blogg, för övrigt. Med reportagebonus: bilder från mitt hem.

Caroline Hainer
 1. Emma writes

  Trevligt och vilken bra blogg The formula blog är! den kommer jag besöka oftare!

 2. Nathalie writes

  Kul kul! Mer av ditt skrivande och bilder går ju alltid hem! :)

 3. f writes

  hej,
  för tillfället använder jag md formulations rengöring. tanken var att jag skulle prova en dagkräm från exuviance, men så läste jag att man inte bör blanda märken, om produkterna innehåller syror.
  vet du något om det?

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Fifty Scents
Fifty Scents är tankar om doft och skönhet. Favoritparfymen varierar men bästa makeupen förblir en självsäker eyeliner. Allt däremellan undersöks med lika delar skepsis som entusiasm. Frågor och funderingar skickas gärna till caroline@rodeo.net