Inredning, Inspiration

Weekend essentials: Agonist x Hope & Patti

spahelgMin helg var ovanligt lyxig med spastund på Grand Hotel och DJ-spelning på Bleck (som förövrigt gör stans bästa fish tacos). Men allra mysigast var det att tillbringa hela söndagen i sängen sträckläsandes magnifika M Train, som är Patti Smiths senaste bok, och okynnesbränna det här härliga doftljuset som är ett samarbete mellan Hope och Agonist.

Filippa Berg
Promotion

Mode

Rodebjer goes Rajasthani

rodebjer_resort15_look1-3Attans vilka cravings jag känner för den här fantstiska ponchon från Rodebjers resort kollektion! Ränderna tar mig tillbaks till Rajasthan där många män går klädda exakt så här. Måste känna på kvalitén asap!

Filippa Berg

Backstage

På set med Sturegallerian

IMG_0256Såhär såg jag ut igår, på set för Sturegallerians julkampanj. Disco-dressen är från Zara och jag är väldigt sugen på en sån.IMG_0252Emma Veronica är också med i kampanjen som stylades av Lisa Sundström och plåtades av Magnus Reed.

Filippa Berg

Outfit

Last night

Y8B1822-700x0På party med Dolores Haze i tegelrött läppstift och ny fräsch frisyr (typ). Jackan är ett fynd från Asos och min mysiga halsduk kommer från Samsø & Samsø.

Foto: Emma Svensson

Filippa Berg

Inspiration

Tunes de travail

f22794d5ad6c204a288c7378adfa9b00Just nu har jag en intensiv jobbperiod och kom just att tänka på att jag alltid lyssnar på samma skiva, om och om igen, när jag jobbar: soundtracket till filmen The Hot Spot från 1990. Jennifer Connelly har för övrigt svinsnygg stil i den filmen.

Filippa Berg
Filippa Berg
En beautyblogg med modeinspiration för den moderna vagabonden.
Instagram: flippaberg
Let's play zooworker and monkey 🐒 #dogwalkingbelowzero
Arkiv