Outfit

Back on track

IMG_3567Bara så att ni vet så är jag betydligt gladare än jag ser ut på bilden över att vara tillbaka i Stockholm. Ju mer jag reser, desto härligare tycker jag att det är att komma hem, även om jag älskar att resa. Hursomhelst såg jag ut såhär igår, då jag var förbi Martin Bergströms fest för hans sagolika samarbete med Ikea (släpps i september). Jackan och byxorna köpte jag i Rajasthan. Blusen är vintage Gaultier och väskan är äkta Chanel. Läppglanset som matchar buskarna i bakgrunden är från Rms Beauty.
rms-beauty-lip-shine-royal

Filippa Berg
Promotion

Outfit

Beach bound

bb4bb3Så där ja, lagom till morgondagens hemresa har jag fått fräknar och solblekt hår! Här är några andra semesterfavoriter på smink och accessoarfronten:

Silverarmband från All Blues, lila läppglans från Rms Beauty, nagellack och puderpalett från Chanel samt solisar från Giorgio Armani. Den vita klänningen är från Goddess of Babylon.

Filippa Berg

Musik

Moondarra Drive

mdÄr ganska så stolt över den här drömmiga bilden som jag tagit till min mans första singelsläpp (en EP kommer snart). Hör låten här!

Filippa Berg

Mode

Gracias Godess of Babylon

gd

gb2

gb4dg5Boho-chict på balkongen i blus från det australienska  klädmärket Godess of Babylon. Thanks guys!

Filippa Berg

Outfit

Summer essentials

res2Snygga accessoarer är ju avgörande för en minimal semestergarderob! Korgväskan kommer från Afroart och sandalerna, som är lika stiliga som sköna, är från Reschia.

Filippa Berg
Filippa Berg
Filippa Bergs personliga blogg med skön modeinspiration för den moderna vagabonden.
Instagram: flippaberg
Pre-shopping in my own closet before tomorrow's flea market in Hornstull 🍾
Archives