Stalkervarning

Okej, här kommer det… Sen jag kom till New York har jag i hemlighet gått runt och hoppats få syn på Abbey Lee. Vet inte riktigt vad jag ska kalla denna besatthet, men om jag säger att jag har en Abbey Lee-mapp i min dator, att jag hade ett Abbey-altare bakom mitt skrivbord på Cosmo och att jag drömt om henne tre gånger (en av drömmarna utspelade sig på ett badhus i Venedig..),  så kanske ni hajjar nivån på det hela?

Hursomhelst har jag såklart funderat och undrat jättemycket över varför hon inte synts till under hela modemånaden (med undantag för Wang och Sui, då). Men den som söker finner och jag kan tala om att det var med en lättnadens suck som jag somnade efter att ha läst detta. Gissa vem som åkte till Bushwick idag?

Filippa Berg
 1. Caroline skriver

  Jag hade turen att se henne.. http://instagr.am/p/L4YtY/

  Svara

 2. Filippa Berg skriver

  Wow snygg bild Caroline!!! Thanks for sharing :)

  Svara

 3. marianne skriver

  haha men Filipps vad är så speciellt med den där människan?

  Svara

 4. felice skriver

  schysst =)
  besök min blogg ny. mode
  litteratur. mm
  yes

  Svara

 5. Rebecca skriver

  girlcrush and i understand you… magic.

  Svara

 6. Elin skriver

  Jag har precis spenderat två månader i Paris med att gå till alla ställen där jag hört att Lou Doillon ska hålla till, så jag förstår dig…
  Hur lik Jane Birkin får man bli liksom!? http://tinyurl.com/6u22nc7

  Svara

 7. Ulla-Marie skriver

  Så mänskligt att stalka på nåt sätt.

  Svara

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Filippa Berg
En beautyblogg med modeinspiration för den moderna vagabonden.
Instagram: flippaberg
Giving the lowdown on this look and next season's best beauty from the Stockholm shows on the blog (link in bio) 💋
Arkiv