HER NAME WAS BEATRICE

Du har väl sett Downtown 81? För mig en sällan sinande källa till inspiration och New York-nostalgi. Favoritscen börjar vid 5:30 i Youtube-klippet här ovanför. Tonight tänkte ge mig på en ”Sno skönhetsstilen från Beatrice”. Till min hjälp har jag rotat fram grejerna nedan. Stay tuned om du vill se hur det blev…

Rouge, Joues Contraste från Chanel i färgen Plum Attraction . Mascara, Lash Queen Sexy Blacks från HR. Krämskugga, Shimmering Cream Eye Color från Shiseido. Highlighter, Madre Perla från Giorgio Armani Cosmetics. Kajal, Fatal Blacks från HR. Läppstift, Sensai The Lipstick från Kanebo i färgen 01 Suou.

Åhå vilken déjà vu jag fick nu (klicka på länken så blir det skrattfest!).

Filippa Berg
  1. Bea skriver

    Oj första gången på länge jag blir stolt över mitt egna namn.

    Svara

  2. Filippa Berg skriver

    Beatrice det ska du vara! Beatrice är ett av världens vackraste namn, ett namn för änglar :)

    Svara

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Filippa Berg
Filippa Berg är blomsterbarn och skönhetsredaktör för Rodeo.net. Hon hittar inspiration på sina resor. I bloggen bjuder hon på tips för den moderna vagabonden.
Instagram: flippaberg
Wearing white magic by @lover while representing rock on the red carpet w excellent @editorjonnabergh #damernasguldknappen2015
Arkiv