OBVIOUSLY INSPIRED del 1

Hahaha! Alla mina möbler är så små… En annan sak som jag heller inte hade tänkt på innan jag såg den här bilden är att dagens outfit påminner misstänkt mycket om det här jobbet… Därav hjärtligt välkomna till ännu en följetong (som förhoppningsvis blir längre än denna pilot…)!

Min tröja är från Peru (fick den av min yogalärare Steve första dagen i San Francisco, hade ju inte fattat att det skulle va så kallt där..), klänningen är Burfitt och skorna har jag köpt på Narnia. Bilderna fotade jag av från Franska Vogue nr 11, 2011.

Filippa Berg
  1. Vicky skriver

    tröjan ser verkligen FETT mysig ut.

    Svara

  2. sara alf sökare skriver

    BORDET! *smälter*

    Svara

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Filippa Berg
Filippa Berg skriver, stylar och driver butiken Mahala Vintage www.mahalavintage.com
Instagram: flippaberg
New styling work of mine for @odalisquemag Photo Patricia Reyes All clothes @mahalavintage
Arkiv