NY HATT

Igår gick jag jättesnabbt över Brooklyn-bron. Det var närapå att jag svimmade, så törstig var jag. Särskilt efteråt. Snurrig och lila i ansiktet snubbla jag in i en affär som  i skyltfönstret annonserade ut vatten för 50 ¢ flarran (bra pris). Förutom vatten i vattenautomat, längst bak i butiken, salufördes mest polyesterkläder i den stilen som sportas av gamla kubanska gubbar. Piqué i jaquard, myggjagare och gubbkeps.  Klev ut $ 4.50 lättare. mindre törstig och med denna sköna hatt på huvudet! Skulle vilja påstå att jag tycker att den är ganska Gonzo..

Filippa Berg
  1. ottilia skriver

    Skulle vilja påstå att den är väldigt Gonzo! skön.

    Svara

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Filippa Berg
Filippa Berg är blomsterbarn och skönhetsredaktör för Rodeo.net. Hon hittar inspiration på sina resor. I bloggen bjuder hon på tips för den moderna vagabonden.
Instagram: flippaberg
Arkiv