NY HATT

Igår gick jag jättesnabbt över Brooklyn-bron. Det var närapå att jag svimmade, så törstig var jag. Särskilt efteråt. Snurrig och lila i ansiktet snubbla jag in i en affär som  i skyltfönstret annonserade ut vatten för 50 ¢ flarran (bra pris). Förutom vatten i vattenautomat, längst bak i butiken, salufördes mest polyesterkläder i den stilen som sportas av gamla kubanska gubbar. Piqué i jaquard, myggjagare och gubbkeps.  Klev ut $ 4.50 lättare. mindre törstig och med denna sköna hatt på huvudet! Skulle vilja påstå att jag tycker att den är ganska Gonzo..

Filippa Berg
  1. ottilia writes

    Skulle vilja påstå att den är väldigt Gonzo! skön.

    Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Filippa Berg
Filippa Bergs personliga blogg med skön modeinspiration för den moderna vagabonden.
Instagram: flippaberg
Archives