SNYGGA SKIVOR

Inskaffade dessa skönheter ur rea-backen på Rebel Rebel Records. Visst matchar dom rätt bra?!

Har jag förresten berättat om när jag pratade med Carly Simon i telefon? Hon hade just gått och lagt sig. Jag sa till henne att jag tyckte att hennes nya låt va fin och bra och att den lät som hon. Hon svarade att det gjorde henne glad, att nu skulle hon sova ännu skönare, och att det snart var dags att släcka lampan.

Min Jefferson-anekdot inte riktigt av samma kaliber, men jag har iallafall hängt i halvhemliga Bolinas, där Grace Slick och Paul Kanter bor nuförtiden.

Filippa Berg
 1. Alex skriver

  Å. Att man kan vara så sentimental, men några få bilder på Bolinas och jag blir alldeles skör. Min (halv)bror växte upp där, brukade ta med mig på resor genom alla barndomshus och speciella ställen när jag bodde i SF för några år sen. Älskar den obemannade macken, gratisskjulet och museumet där man, när jag var där, fick plocka på sig örter, plantor och sallader av alla dess slag <3

  Ps. Älskar Carly Simon-skivan.

  Svara

  • Filippa Berg skriver till Alex

   Awww nu vill jag bara tillbaka dit! Wow, det dar museet later grymt, det missade jag helt! Gillade aven saloonen :) PS. Tack for underbar kommentar!

   Svara

 2. Ulla-Marie skriver

  Nog så tufft.

  Svara

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Filippa Berg
Filippa Bergs personliga blogg med skön modeinspiration för den moderna vagabonden.
Instagram: flippaberg
I made it! 🇺🇸
Arkiv