ANDREA & ANDREA

Nu när vi har Stockholm på tapeten vill jag passa på att berätta om när jag hälsade på min vän, skodesignern Andrea Reschia i hennes nya studio, strax innan jag stack till Amerikatt. För er som inte redan vet kan jag tala om att Andrea är talangen bakom alla dom där It-skorna (från Carin Wester, Whyred, Rodebjer) som frekventerat front row, Rörstrandsgatan, Götgatsbacken och Sofo minst lika ofta som den där toppluvan med pälsboll pyser runt på Östermalm. Hursomhelst, nu har Andrea tagit stora steget och transformerat sin erfarenhet, expertis och sinne för stil till egna market Reschia Shoes som hon driver tillsammans med partnern Soledad Lowe.
Modigt, modernt, starkt och snyggt säger jag!

 

Mina favoriter ur höstkollektionen påminner mig om en annan Andrea, konstnaren Andrea Zittel och hennes drömtillvaro i Mojave öknen. Känner på mig att  New York-smoggen kommer att ge mitt par en snygg patina tills det är dags for den destinationen….

Reschia Shoes finns att köpa på Åhlens City i Stockholm.


Filippa Berg

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Filippa Berg
Filippa Bergs personliga blogg med skön modeinspiration för den moderna vagabonden.
Instagram: flippaberg
Archives