AWAVEAWAKE

Om ni nånsin skulle ha lust att fråga mig nånting, till exempel vad som verkligen inspirerar mig i den här stan, så skulle jag nog berätta för er om några coola tjejer som jag har träffat här. De är några år äldre än mig, har de finaste kläder jag nånsin sett och vad som är ännu mera på alla sätt är att de har något som jag bara kan beskriva som grace. En slags inneboende strålande skönhet som jag tror kommer ifrån viljan, modet och tron på sin egen grej. Och de gör den grejen på och med egen hand, utan några snofsiga visitkort eller täta företag i ryggen.


En av dem är Jaclyn Hodes som med sitt egna märke Awaveawake designar och tillverkar verkligt vackra klänningar, helt och hållet ur ett hållbarhetsperspektiv och med så minimal påfrestning på vår stackars planet som möjligt. Check it out!


Foto: Awaveawake

Filippa Berg
  1. Sara skriver

    Fint! Och tack för bra blogg!

    Svara

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Filippa Berg
En beautyblogg med modeinspiration för den moderna vagabonden.
Instagram: flippaberg
I'm flattered @flatteredofficial wanted to ask me some very important questions 🐶 Head over to their page if you wanna read my answers 👡
Arkiv