A DAY IN THE LIFE: LUGNET FÖRE STORMEN

Monsterstormen närmar sig med stormsteg säger dem på radion. Allt är stängt nu, men för några timmar sedan va det kö runt kvarteret för att komma in i mataffären. Dingo och jag tog en promenad ner till East River..

 Jeans (Fit Your Attitude: Flairlegg), sjal och boots från Diesel, resten är vintage.

Klicka här för tillhörande Spotify-lista.

Filippa Berg
  1. isabelle writes

    hej filippa! skulle så gärna vilja veta mer om ditt jobb, om jag förstått det rätt så är du frilansjournalist inom skönhet? vilka tidningar dyker du upp i? och hur har du nått dit du är idag? supernyfiken på ditt yrke helt enkelt! (mvh en som är väldigt karriär/framtidsvilsen själv)

    Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Filippa Berg
Filippa Bergs personliga blogg med skön modeinspiration för den moderna vagabonden.
Instagram: flippaberg
Archives