FUNKIN’ FASHION

Vet inte hur många av er som kommer ihåg de här tightsen från Xuly Bët Funkin’ Fashion Factory som fanns på JUS i slutet av 90-talet? Alla coola hade dom och jag sydde ett par liknande eftersom jag inte hade råd. Så ni kanske hajjar hur glad jag blev när jag hitta ett par i Halloween-hörnan hos Housing Works for ynka 5 bucks! Så här styla jag dom..

Och så här såg det ut när det begav sig..

Filippa Berg
  1. p writes

    När jag var en 13-årig kickers 1997 var jag och min bästis Emma besatta av allt på JUS – särskilt Xüly Bet och Lady Soul. Tider det.

    Reply

  2. Filippa Berg writes

    Exakt Ulrika! Jag va aldrig kicker, snarare nan indie/mod/hippie-hyprid men likvalvalllfardade till JUS efter skolan varje fredag..

    Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Filippa Berg
Filippa Bergs personliga blogg med skön modeinspiration för den moderna vagabonden.
Instagram: flippaberg
Archives