STORY OF THE STORM

Den där stormen, ja den var en upplevelse som kom på söndagskvällen. Då började det blåsa opp och vi gick ner på höran och handla flingor och mandelchoklad. Det bidde inga batterier för dom var dyra. Och vi hade ju ett gäng ljus. Jag var i badrummet och sjöng en sång för min pappas hjärtoperation nästa morgon när lampan slocknade och stormen skruvade upp styrkan. Det braka och ven hela natten och sen på morgonen fick vi krossa kaffebönor med stekpannan för vi hade glömt att mala i förväg. För som tur var hade dom inte stängt av gasen och det fanns kallt vatten. Men ingen värme, internet eller mobilmottagning. Jahapp. Vad skulle vi göra?  Promenera västerut och se på floden, Hudson River. Massa maskar på marken. Alla infödingarna i West Village hade gummistövlar med märket Hunter och sportiga prasseljackor. Vi såg en gubbe som åt pizza så vi frågade honom vart han köpt den. Han svara runt hörnet och vi gick dit och ställde oss i kön. Den var lång, mörk och tyst. Tio minuter senare tog Dingo den här bilden.

När vi kom hem hade kycklingfillérna från frysen tinat så Dingo svängde ihop en curry.

Efter middagen tog vi med oss ljuset ner till puben på tredje hörnan. Där fanns det fler ljus än gäster och ljummen öl.

Sen tog alla batterier slut och fortsatte vara slut tills på fredagskvällen.

Filippa Berg
 1. EmA writes

  Vad läskigt ett mörkt NY ser ut. Skönt att höra ni är ok! Fortsätt att inspirera!

  Reply

 2. Elin writes

  Asvackert, F.

  Reply

 3. Filippa Berg writes

  Tack Elun <3

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Filippa Berg
Filippa Bergs personliga blogg med skön modeinspiration för den moderna vagabonden.
Instagram: flippaberg
Archives