BEPRÖVAT I STORMTIDER

I brist på annat ballt tänkte jag ta tillfället i akt och tipsa om en av mina favoritprodukter, Body Silk från Dr Hauschka. Ett fint kardemummadoftande pulver som jag pudrar över hårbotten när jag inte kan eller orkar tvätta håret (och ibland på fötterna för att komma i för små skor..). Anledningen till att jag gör det är för att det funkar, håret får nytt liv helt enkelt OCH tillskillnad från alla andra torrschampon jag provat luktar det inte fränt av kemikalier eller känns som klister i hårbotten. Det var bra det.

Filippa Berg

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Filippa Berg
Filippa Berg är blomsterbarn och skönhetsredaktör för Rodeo.net. Hon hittar inspiration på sina resor. I bloggen bjuder hon på tips för den moderna vagabonden.
Instagram: flippaberg
That Coney Island coat captured by buddy @zacharychick #tbt #coneyislandbaby
Arkiv