BEPRÖVAT I STORMTIDER

I brist på annat ballt tänkte jag ta tillfället i akt och tipsa om en av mina favoritprodukter, Body Silk från Dr Hauschka. Ett fint kardemummadoftande pulver som jag pudrar över hårbotten när jag inte kan eller orkar tvätta håret (och ibland på fötterna för att komma i för små skor..). Anledningen till att jag gör det är för att det funkar, håret får nytt liv helt enkelt OCH tillskillnad från alla andra torrschampon jag provat luktar det inte fränt av kemikalier eller känns som klister i hårbotten. Det var bra det.

Filippa Berg

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Filippa Berg
Filippa Bergs personliga blogg med skön modeinspiration för den moderna vagabonden.
Instagram: flippaberg
I'm flattered @flatteredofficial wanted to ask me some very important questions 🐶 Head over to their page if you wanna read my answers 👡
Arkiv