SNEAK PEAK

Så här ser det ut här hemma just nu.. Jag håller på att förbereda inför nästa Diesel-story

Inspirationsbilen ovan har jag fotat av från ett jobb i THE FACE, nr 9 1997. Den har varit med mig i mitt huvud sen dess.

Filippa Berg
 1. Ulla-Marie skriver

  Nu när jag vet att du liksom jag är en långskånk måste jag få uttrycka min frustration över att du trots längden begåvades med ett näpet huvud (och en näpenhet överhuvudtaget). Det är verkligen bara de med näpna huvuden som passar i flätor, hatt etc. För egen del flyter liksom ansiktet ut när jag provar hattar. Hrmpf. Orättvist Filippa Berg. Orättvist!

  Svara

 2. anna skriver

  mer bilder från 90-talsmagasin tack :) Mitt kära saknade årtionde…

  Fint var det i alla fall

  Svara

 3. J skriver

  Bilden är tagen av Ellen Von Unwerth på Audrey Marnay. Så du vet! Finns fler fina pix att inspirerars av…

  Svara

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Filippa Berg
En beautyblogg med modeinspiration för den moderna vagabonden.
Instagram: flippaberg
When we thought we were going to the Factory but ended up at Nosh's @tommiesex
Arkiv