LAST NIGHT WAS THE NIGHT

IT’S GONNA CHANGE YOUR LIFE sa Gary, och jag tror han har rätt… Igår va overkligt. Madison Square Garden är enormt och först kunde vi inte hitta rätt ingång. Vi gick in genom den stora och sen när dom sa att vi skulle gå ut igen och gå runt hörnet till 33:e gatan och 8 avenyn gjorde vi det (trodde vi) men kom tillbaka till samma ställe… Så vi gick ut en gång till och när vi hastade runt gathörnet fick vi plötsligt syn på en lång välbekant skepnad med breda axlar, rutig flanellskjorta, grådaskiga jeans, luvtröja, en jacka med ludd på kragen och skogshuggarkängor. Han kom gåendes mot oss på ett sätt som skiljde sig från allt annat runtomkring. A TOTAL SHIFT OF ENERGY. Så lugn och värdig med breda steg flöt han fram och förbi oss med en menande blick, som om han sa YOU KNOW WHO I AM…
När vi kom in på arenan ropade Patti Smith PEOPLE HAVE THE POWER, REMEMBER THAT!
Jag började gråta.

Filippa Berg

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Filippa Berg
Filippa Bergs personliga blogg med skön modeinspiration för den moderna vagabonden.
Instagram: flippaberg
Archives