BEAUTIFUL DREAMERS

Tänkte att jag skulle börja tipsa om några favoritställen här i stan.. Ett sånt ställe är butiken Beautiful Dreamers i Williamsburg. Går dit och suger i mig inspiration till saker som jag vill göra själv och så…

TRANSLATION: Alright, since I speak English every day now I think it’s time to start writing in English too… So here we go! No turning back now, I promise.. This post is about the wonderful store Beautiful Dreamers in Williamsburg. A place where I go to suck inspiration for things I wanna create…

Filippa Berg
  1. F writes

    åh vad roligt! har länge tänkt och fråga om du inte kunde skriva lite om dina favoritställen i new york!

    Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Filippa Berg
Filippa Bergs personliga blogg med skön modeinspiration för den moderna vagabonden.
Instagram: flippaberg
Archives