SMICKRAD

Vaknade med fanmail i min inbox.. Tack Pauline! Det värmer mitt hjärta att få veta att ni diggar det jag gör. Ibland känner jag mig lite ensam här i cyber space…

Filippa Berg
 1. Jasse skriver

  vi är här:)

  Svara

 2. Maria Lundström skriver

  Jag håller fullständigt med Pauline! Vacker och otroligt inspirerande är du!
  Och jag är här nästan varje dag. =)
  Fortsätt vara som du är!

  Svara

 3. Anna skriver

  Gör inte det! Jag uppskattar verkligen din blogg, och hur den kan vara en modeblogg men ändå hålla distansen till modets eviga kommersialism och fångar essensen i mode -det vackra och konstnärliga.

  Svara

 4. Cecilia skriver

  Jag tittar in här på regelbunden basis och gillar det du gör väldigt mkt, men jag kommenterar ju ytterst sällan. Ett av mina nyårslöften ska bli att bli bättre på att säga till folk när jag tycker de är fina eller bra och jag kickar igång redan nu,ärligt menade komplimanger kan man inte ge för många! Alltså; hurra för dig, mkt inspirerande!

  Svara

 5. Fredrika skriver

  Kan inte annat än hålla med ovanstående, och jag har skrivit det en gång tidigare för ett tag sedan: du är så himla inspirerande! Och du verkar vara en finfin människa, det lilla man fått veta om dig :). Keep up the amazing work!

  Svara

 6. Fredrika skriver

  Kan inte annat än hålla med ovanstående, och jag har skrivit det en gång tidigare för ett tag sedan: du är så himla inspirerande! Och du verkar vara en finfin människa, det lilla man fått veta om dig :). Keep up the amazing work! Vi får se om jag ens kan posta den här kommentaren, för kommentarsfunktionen brukar säga ”verkar som att du redan har postat den här kommentaren!” :(

  Svara

 7. M skriver

  Hej, hej, här är vi :)
  Luv det du gör. Du har en sån himla.. grace! Och coolness och kreativitet.
  Inspirerande är ordet minsann!
  Keep it up!
  <3

  Svara

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Filippa Berg
Filippa Bergs personliga blogg med skön modeinspiration för den moderna vagabonden.
Instagram: flippaberg
I'm flattered @flatteredofficial wanted to ask me some very important questions 🐶 Head over to their page if you wanna read my answers 👡
Arkiv