VALERIE RUSSO

Stylelikeu är hemma hos mig idag och gör något slags reportage, det är såklart smickrande men också lite självutlämnande om ni förstår vad jag menar. Har hunnit med en radda liknande grejer så The Flippa Show är välrepeterad vid det här laget, även om varje gång är annorlunda. Tycker det är knepigast när det frågas om inspiration och stilikoner och sånt. Det är ju liksom ett litet privat bildbibliotek uppe någonstans bakom tredje ögat, en samling ansikten, färger, känslor och stämningar som är svårare att förklara med ord. Ofta blir det bara banalt, jag menar vem vill inte se ut som Jane Birkin och company? Men sen måste man ju göra sin egen grej av det… Tror inte att det funkar att tjacka hela paketet av något eller någon någonsin. Hursomhelst, här är i allafall en som hängt med mig sen nån gång hösten 2005, Valerie Russo från 90-tals serietidningen Hate av Peter Bagge.

Translation: Just sharing an old source of inspiration for me, the character Valerie Russo from the 90′s indie comic Hate by Peter Bagge.  The reason why I bring her up is because Stylelikeu came over to my house today and that made me think about stuff that’s been forming my style and things like that..

Filippa Berg

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Filippa Berg
Filippa Bergs personliga blogg med skön modeinspiration för den moderna vagabonden.
Instagram: flippaberg
Archives