MUSIC INN

Ett till ställe jag vill tipsa om är Music Inn i Greenwich Village. Massa coola instrument från hela världen och LP-skivor till trevliga priser. Och så slipper man personal som följer efter en på det där sättet som gör att man bara vill gå därifrån. Dom som jobbar här är tvärt om, ställer inga frågor, hjälper inte till, sitter i soffan istället, kollar på Charlie Chaplin, gapskrattar och dricker Gatorade. Perfektion.

Translation: Pop by Music Inn in The Village if you are into world instruments and cool records, it’s a such a pretty place.

 

Filippa Berg

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Filippa Berg
Filippa Berg skriver, stylar och driver butiken Mahala Vintage www.mahalavintage.com
Instagram: flippaberg
Way back in 1996 working w #camillaakrans
Arkiv