NEW NARNIA STUFF

Nytt år och nya kläder… Det är rea i min kompis butik, som enligt mig är den bästa vintage-butiken i NYC, så det va lika bra att shoppa loss. Det blev bland annat den här Betsey Johnson-klänningen med William Morris-aktigt mönster (här kan man köpa den långa varianten), vita virkade byxor (very Birkinesque), en dansdräkt fran Norma Kamali, en patchworkad Mud Cloth-väska och en lila virkad magtröja med trumpetärmar. Ja, ni får se allt så småningom.. Men först vill jag visa er min nya ring som jag fick i julklapp, någon väldigt skicklig Navajo-indian har gjort den och jag kan inte sluta titta på den för den är så vacker.

Translation: This post is just about me rambling about all the pretty stuff I got at Narnia Vintage’s super sale… Hit it before all is gone…


Filippa Berg
  1. almz writes

    dör på snörningen i klänningen

    Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Filippa Berg
Filippa Bergs personliga blogg med skön modeinspiration för den moderna vagabonden.
Instagram: flippaberg
Archives