NEW NARNIA STUFF

Nytt år och nya kläder… Det är rea i min kompis butik, som enligt mig är den bästa vintage-butiken i NYC, så det va lika bra att shoppa loss. Det blev bland annat den här Betsey Johnson-klänningen med William Morris-aktigt mönster (här kan man köpa den långa varianten), vita virkade byxor (very Birkinesque), en dansdräkt fran Norma Kamali, en patchworkad Mud Cloth-väska och en lila virkad magtröja med trumpetärmar. Ja, ni får se allt så småningom.. Men först vill jag visa er min nya ring som jag fick i julklapp, någon väldigt skicklig Navajo-indian har gjort den och jag kan inte sluta titta på den för den är så vacker.

Translation: This post is just about me rambling about all the pretty stuff I got at Narnia Vintage’s super sale… Hit it before all is gone…


Filippa Berg
  1. almz skriver

    dör på snörningen i klänningen

    Svara

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Filippa Berg
En beautyblogg med modeinspiration för den moderna vagabonden.
Instagram: flippaberg
Giving the lowdown on this look and next season's best beauty from the Stockholm shows on the blog (link in bio) 💋
Arkiv