LITE SVART

Vet inte alls om det har något att göra med att jag spelat Blood Ceremony på repeat sen jag fick nys om bandet via Elin Unnes grymma blogg, eller om det bara är något i luften. Kanske är det trendigt? Kommer inte ihåg. Hursomhelst har jag målat mig med svart kajal varje morgon det här året. Använder den här (den ger bra svärta och sitter hyfsat), suddar ut den lite med en smal skuggpensel och sen lite lite mascara. Jätteintressant va? Äh, lyssna på den här låten istället (och läs Elins blogg), så skrollade du inte igenom den här smörjan helt i onödan…

Translation:  In the mood for black khol pen again… Maybe it’s because I’ve been listening to Blood Ceremony on repeat, maybe it’s trendy? I don’t remember, but I like it.

Filippa Berg

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Filippa Berg
En beautyblogg med modeinspiration för den moderna vagabonden.
Instagram: flippaberg
When we thought we were going to the Factory but ended up at Nosh's @tommiesex
Arkiv