SUCH A SELL OUT

Damn, jag gillar ju det här. Fan också. Känns som jag har haft den där skinnkappan med pälskrage (när jag gick på Södra Latin) och väskan är right up my alley… Skulle steka snörskorna dock, och plisserat med högt i halsen är heller inte min grej. Trodde aldrig jag skulle modeblogga om Acne och Céline, merde! Aja, jag kommer ju knappast köpa kläderna.. Men vänta bara så ska ni få se min take på stilen…

Translation: I feel like such a sell out now, blogging about Acne and Céline… But I would seriously throw that leather coat over the flower dress with the bag on top and the white boots on my feet (NOT the white dress and those golden golf shoes though, they are not my bag) and wear it NOW… IF I got it for free. JUST JOKING… Keep an eye out for my vintage version of the look instead. I feel it coming, soon…

 

Filippa Berg
  1. emma writes

    haha, vi är jordens sista idealister! fight the power!

    Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Filippa Berg
Filippa Bergs personliga blogg med skön modeinspiration för den moderna vagabonden.
Instagram: flippaberg
Archives