SUCH A SELL OUT

Damn, jag gillar ju det här. Fan också. Känns som jag har haft den där skinnkappan med pälskrage (när jag gick på Södra Latin) och väskan är right up my alley… Skulle steka snörskorna dock, och plisserat med högt i halsen är heller inte min grej. Trodde aldrig jag skulle modeblogga om Acne och Céline, merde! Aja, jag kommer ju knappast köpa kläderna.. Men vänta bara så ska ni få se min take på stilen…

Translation: I feel like such a sell out now, blogging about Acne and Céline… But I would seriously throw that leather coat over the flower dress with the bag on top and the white boots on my feet (NOT the white dress and those golden golf shoes though, they are not my bag) and wear it NOW… IF I got it for free. JUST JOKING… Keep an eye out for my vintage version of the look instead. I feel it coming, soon…

 

Filippa Berg
  1. emma skriver

    haha, vi är jordens sista idealister! fight the power!

    Svara

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Filippa Berg
Filippa Berg skriver, stylar och driver butiken Mahala Vintage www.mahalavintage.com
Instagram: flippaberg
In Rajasthan, not too many mondays ago, through the magical lens of @fotografjesperbrandt for @indiskaofficial #regram
Arkiv