HEJSAN

Det syns ju inte direkt på bilden men fint är det iallafall. Ett guldstänk över ögonlocken och sen inte så mycket mer smink att snacka om. Matchar med myströjan.

Observera ringen och nagellacket som går ton i ton. Ganska så elegant.

Balett-tightsen är en rolig detalj, de kommer från Baryshnikovs egna marke, fyndade för en dollar hos Housing Works. Vad tycks?

Translation: Another day, another outfit… Today I call it ”Mellow Yellow Monday”. You like?

Filippa Berg
 1. L skriver

  Du har en väldigt fin och inspirerande blogg

  Svara

 2. Karin skriver

  Alltså jag älskar din blogg Filippa! Så skönt med någon som inte lever svennelivet med perfekt lägenhet och dyra saker och ljust och fräscht! Känner mig alltid inspirerad när jag går in här och får lite mindre ångest. Sen har även jag en australiensk långhårig pojkvän och förkärlek till hippiekläder så känner mig så himla hemma här!

  Svara

 3. R skriver

  Väldigt vacker. Guldet också. kan inte du berätta mer om Yogan du håller på med. Hur länge har du hållt på och hur ofta?Jag är också väldigt Yoga intresserad men har inte riktigt hittat rätt än. Vilken typ jag gillar mest osv.

  Svara

  • Filippa Berg skriver till R

   Hej R! Kula tt du gillart :)
   Hmmm yoga alltsa, jag har hallt pa med kundaliniyoga i 3 ar, for mig har det forandrat mitt liv pa manga satt och jag ar valdigt tacksam for det. Helst gor jag yoga varje dag hemma, men eftersom vi bor sa litet har det varit lite knepigt pa senaste.. Jag forsoker ga till ngt center atminstone 2 ggr i veckan, helst 3, for ju langre det gar mellan gangerna desto jobbigare ar det… Vilken typ av yoga som passar vem ar valdigt individuellt tror jag. Det enda tipset jag har ar att prova olika och lat magkanslan guida dig ratt! Kundaliniyoga ar en valdigt flummig slags yoga, mycket mantran och chanting och sa, kan vara avskrackande forsta gangen…

   Svara

 4. Jasse skriver

  Hur fint som helst!

  Svara

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Filippa Berg
En beautyblogg med modeinspiration för den moderna vagabonden.
Instagram: flippaberg
When we thought we were going to the Factory but ended up at Nosh's @tommiesex
Arkiv