BARA FAVORITER

Håller på att göra mig av med massa kläder, såna som jag sparat på av nån slags pliktkänsla och nostalgi, fast jag vet att jag vuxit ur dem. Behöver inget extra bagage dit jag ska liksom… Men kläderna på bilden behåller jag ett bra tag till… Min bästa väst, Alaïa-tröjan, Xuly Bët-byxorna och mina monk straps från Church’s.

Translation: After three days of cleaning out my closet I’ve decided to only keep a few favorites. I’m going to a place where I don’t need any extra bagage… But I’m NOT getting rid of the clothes on this picture, at least not in a while… 

Filippa Berg
  1. New York Nests skriver

    Fabtastic! Älskar västen. x Katarina

    Svara

  2. Matilda skriver

    Om du ändå bodde i stockholm och skänkte bort kläderna till nån secondhand affär, så man kunde köpa dom! Önsketänkande

    Svara

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Filippa Berg
Filippa Berg skriver, stylar och driver butiken Mahala Vintage www.mahalavintage.com
Instagram: flippaberg
Arkiv