OBVIOUSLY INSPIRED…

The Lost Boys är en av mina älsklingsfilmer. Har säkert sett den sex gånger och Star är alltid i bakhuvudet (tillsammans med alla dom där andra) när jag klär mig. Filmen väcker också minnen från förra hösten när jag och min resväska reste runt i Kalifornien. San Francisco, Santa Cruz, Big Sur, Bolinas… En resa som på många sätt blev början på den resa jag fortfarande befinner mig i och på.. Hursomhelt, igår såg jag filmen igen, för jag ville visa den för Dingo som inte hade sett den, och plötsligt gick det upp för mig varför Jim Morrison och en mobil med strandskatter hänger bredvid varandra hemma hos oss

Translation: The Lost Boys is one of my all time favourite movies. Star is ofthen in the back of my mind when I’m getting dressed and the movie also brings back memories from my trip to California last fall. Last night I watched it again and all of a sudden I understood why Jim Morrison hangs next to a mobile with beach treasures in our little home… 

Foto: New York Nests

 

Filippa Berg

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Filippa Berg
Filippa Berg skriver, stylar och driver butiken Mahala Vintage www.mahalavintage.com
Instagram: flippaberg
Parklife with pretty woman @liselottewennerstrand and groovy Gucci glasses
Arkiv