Hello world

Efter att ha farit runt som en veritabel skottspole har jag äntligen landat här på Rodeo. Via Stockholm Streetstyle, Café och A Perfect Guide har min bloggbana gått och för er som inte känner till mig och mina göromål är jag sales advisor i butik till vardags och bloggare på fritiden. Det som värmer mitt hjärta är, förutom mina vänner, är Paul Mccarthtys konst, Alber Elbaz och Miuccia Prada, gravad lax och framförallt vita skjortor, äger för tillfället 28 stycken.  Det ska bli ett sant nöje att få dela den här upplevelsen med er, mina kära läsare! Håll till godo!

Gustav Broström
 1. Oscar skriver

  Schysst att du börjat blogga för Rodeo, ser fram emot mycket updates och en schysst blogg! ;D

  Svara

 2. Johanna Levinsson skriver

  Åh, fasen vad kul att få följa dig här Gustav!!! Hoppas allt är bra med dig! Kram!

  Svara

 3. Moa skriver

  Vad gör man som sales advisor? Jag är bara nyfiken :)

  Svara

 4. Moa skriver

  + kul att du börjat blogga, såklart!

  Svara

 5. Amy Rudbäck skriver

  Vad glad jag blir när jag ser detta!! Välkommen hit, Rodeo är nice!

  Svara

 6. Emma skriver

  Åh ska bli så spännande att höra om dina vita skjortor

  Svara

 7. Stephanie Wahlstedt skriver

  Hej Gustav!

  Vi jobbade några dagar ihop på COS, kul att hitta din blogg och kunna följa dig här!

  Svara

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion