Samarbete/Matinique pt. 2

 

Andra delen av mitt samarbete med Matinique. Hösten är sannerligen kommen och många märken slår på stora trumman för peacoaten. *Insider information: Café kommer göra en jackspecial där en peacoat från COS har huvudrollen och jämförs med en betydligt mycket dyrare variant från Lexington*  Denna kostar 1.999 och finns att köpa HÄR <—

The second part of my collaboration with Matinique. A lot of brands do them this year and Matiniques has a very good price, 1.999 SEK. Buy it HERE <–

Gustav Broström
 1. Biggie writes

  Dessa “samarbeten” (som snarare borde kallas köpt utrymme), får du Gustav betalt av Martinique för dem eller är det Rodeo som cashar in, eller delar ni på pengen kanske? Här skulle man även vilja cc:a redaktören för att få en kommentar men det orkar jag inte. Men det vore kul med ett svar från dig.

  Reply

  • Gustav Broström writes to Biggie

   Tjena! I mitt samarbete med Matinique förekommer inga som helst pengar, jag är inte köpt och kommer inte blir det heller! Förutom om Lanvin eller Prada kommer och skjuter in några hundra papp, då kan vi snacka om att bli köpt!

   //G

   Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion