Billigt Cheap Monday!

 

Efter Cheap Mondays visning tidigare i år var det många som höjde ögonbrynen när de fick se herrskorna, direkta kopior av Jil Sander ss 2012 gick fram och tillbaka på catwalken. Inte för att CM alls i lika stor utsträckning plagierar som t.ex H&M Trend och Zara gör, och självfallet var Jil inte heller först med kontrasterande sula på skor men är inte lite lite väl tight? Man tänker att dom ska vänta en säsong eller två, men icke! Oavsett är båda skorna snygga och Cheap Monday erbjuder vårens snyggaste herrsko för en struntsumma.

Gustav Broström
  1. Dea Modigh writes

    Svensk Prêt-à-jeter när det är som bäst!

    Reply

  2. Ylva writes

    VAD i helvete!!???!? Håller med! RENT plagiat! Det borde man underrätta Jil Sander med så att det blir en stämning mot CM!

    Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion