T-SHIRTS

 

 

Halvtacky t-shirtar med tryck hyser jag en extrem hatkärlek till och slits mellan förtjusning och förtvivlan. Matchat med rätt skor och byxor så funkar det, eller??

Blå/Blue – Kenzo

Try It – Acne

Dollars – Neil Barrett

Siffror/Numbers – Martin Margiela

 

I both hate and love t-shirts with heavy prints and logos!

Gustav Broström
 1. Mr Mr writes

  Du är verkligen dålig på att skriva om mode. Du har ingen kuskap om samhälle och popkultur och psykologi för att förklara varför en trend slår igenom och varför vi alla plötsligt måste ha en kamouflagejacka. Du skriver att något är snyggt och att du vill ha det. Det är allt. Fullständigt platt och ointressant och visar bara vilken bortskämd låtsasbrat du är. Don’t quit your day job!!

  Reply

  • Gustav Broström writes to Mr Mr

   Här på Rodeo är tanken att det ska finnas något för alla smaker och om du söker djupgående popkulturella krönikor skulle jag föreslå vår blogg med krönikor som du finner här http://rodeo.net/blog/category/kronika/ Där skriver bl.a Anna Hellsten och Hanna Johansson om högtidskläder och H&Ms senaste kritikerrisade baddräktkampanj. För tillfället finner jag det inte inspirerande att skriva längre krönikor eller kåserier utan fokuserar mer på det jag tycker saknas i den manliga bloggsfären, konkreta tips och inspirerande collage etc. Fortsätter gärna den här diskussionen via mail, gustav@rodeo.net. Tar för givet att du inte vågat skriva din egen mailadress.

   /Gustav

   Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion