GROOMING

 

 

Ny lägenhet – internettrubbel! Här är i alla fall mina groomingfavoriter! Bulldog ”föddes ur en frustration over att det inte fans några alternativ för medvetna män som önskar minimera antalet kemikalier i sitt badrum. Som pionjär inom naturlig hudvård för män, är samtliga Bulldog produkter hudvänliga och innehåller inte kemikalier som parabener, SLS, artificiella färgämnen eller syntetiska parfymer”. Snälla mot huden och väldoftande, kan inte bli bättre.

 

Jo, det kan det faktiskt, bäst i test är Kiehl’s. Alla produkter. Nuff said.

Gustav Broström
  1. Bryan skriver

    Bra doftval. Den har jag också använt mycket, dock inte längre.

    Jag använder Shiseidos herrlinje till ansiktet och har Kieh’ls i håret.

    Svara

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion