VALENTINO SS 13

 

Absolut bäst hittills på herrmodeveckorna  är Valentino. Dressat och sportigt, sneakers med kostymbyxor, rådenim och racerjackor i blockfärger och raglanärm! Som en orgie i typiska herrplagg är hela visningen, smokingjackor i denim, bombarjackor och en klassisk färgskala som sträcker sig från vitaste vitt via grönbeige över till skogens alla gröna nyanser. Kamoflage känns fräscht igen efter att varenda brutta/hipster i jeanstrosor/chinos och vita converse stulit den.

 

The Valentino show is, by far, the best menswear show! The cammo, well tailored garments and relaxed but yet sporty leather jackets with raglan sleeve. The most amazing collection I’ve seen this season.

Gustav Broström

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion