JC BYTER NAMN (och ligger rätt i tiden)

 

 

 

Breaking news! Nu byter JC namn till Jeans Company som en del av det förändringsarbete som genomförts på senare. I deras fantastiska höstkampanj “Jeans for all” syns flera kända personligheter, modeller, designers, modeprofiler, artister och skådespelare. Alla etniciteter, sexuella läggningar och typer av utseenden finns representerade. Trendigt värre med mångfald!

De som medverkar är Anton Hysén, Richard Hutchinson och Axel Nyhage från The Local Firm,Rasmus Wingårdh, skådespelarna Matias Varela, Mathilda von Essen och Cissi Forss, supermodellen Caroline Winberg, artisten Adam Tensta, modellen och bloggaren Anine Bing, modeprofilerna Filippa Berg, Billie Josephson och Nike Felldin, mediapersonligheten Parisa Amiri samt modellerna Louise Zetterström, Erik Andersson, Moa Åberg, Rogéh Dupé och Karin Andersson.

Framförallt kul att min bäztiz Nike är med!!

KUL!

Gustav Broström

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion