VERY VULGAR AND WONDERFUL

 

Under 2000-talets början var Sisley bäst på reklamkampanjer, dekadenta, vulgära, upprörande, sexistiska och alldeles underbara. Självklart är dom plåtade av allas vår egen Terry Richardson som trots många små och stora missöden här har visat att han faktiskt har ett kreativt sinne. Tråkigt bara att dom nu gått tillbaka till årtiondets slätstrukna kampanjer med fokus på att sälja så mycket polyester som möjligt…

 

During the start of this decade, Sisley was the shit when it came to advertisning. Decadent, vulgar, racy, degrading and absolutely wonderful . The fact that they are shot by Terry Richardson, whom, during the last couple of years has been in the spotlight for various reasons, makes it even more exciting! The only say thing is that Sisley went from being cutting edge to far in the back. They now only produce lame and meaningless advertisements.

Gustav Broström
  1. b writes

    Även med italiienska/svenska art directorn Nikko Amandonico tycker jag är viktigt.

    Reply

  2. Sascha writes

    Ja man saknar ju verkligen sexismen… Kanns valdigt modernt och sa………………………………..

    Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion