MARGIELA x H&M

Några av mina favoriter från H&Ms samarbete med Maison Martin Margiela! Signaturplagg som utochinvänt, sammansatta plagg och upseendeväckande detaljer är självklart med och mitt absoluta drömplagg är den mörkblå kavajen som är sammansatt av en enkel- och en dubbelknäppt, otroligt enkelt knep, men så snyggt. Fick inbjudan till en förhandsvisning av kollektionen, en affisch på typ 2000 x 2000 meter, älskar billiga PR trick alltså.

Some of my favorites from the H&M x Maison Martin Margiela collaboration! Classic MMM pieces with features like in side out, different garments put together and nice detailing. My favorite garment is the eclectic dark blue blazer!

 

Gustav Broström
  1. Edye & Martyn writes

    love the asymetric coat!

    Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion