DEEPEST WISHES

Sen jag “började” med mode har ett fåtal plagg följt mig i mina  drömmar på den perfekta garderoben. Varför inte denna gudomliga leopardmönstrade rock från Prada Aw06 eller Raf Simons marmorkollektion från AW 08? Om någon har något, VAD SOM HELST från dessa kollektioner som ni vill sälja, kontakta mig på gustav@rodeo.net!

 

Since I started with fashion a few garments and accessories has followed me. Like the amazinf leopard coat from Prada AW 2006 or the Raf Simons marble colelction from AW 08! If anyone out there has ANYTHING  from these collections for sale in sz 46/48 please contact me at gustav@rodeo.net!

 

Prada AW 2006

Dries van Noten SS 2011

Raf Simons AW 2008

Jil Sander SS 2012

Dries van Noten AW 2011

Jil Sander SS 2011

Prada SS 2009

Lanvin SS 2012

Gustav Broström
 1. Hiroki Nakamura writes

  Hittade din Dries Van Noten-skjorta. Spenderat senaste 48h med att planlöst leta efter alla dessa plagg. Den är antagligen i helt fel storlek. Men fan, kör hårt iaf!

  http://www.ebay.co.uk/itm/DRIES-VAN-NOTEN-COMME-DES-GARCONS-ONE-OF-A-KIND-HAND-PAINTED-SPLATTER-SHIRT-/321035326435?pt=US_CSA_MC_Shirts&hash=item4abf3253e3

  Reply

 2. Oliver writes

  tjatja, såg en skjorta från Jil Sander* (marmorkollektionen är under jil och inte raf, däremot designade raf) aw08, och kom att tänka på detta inlägg! http://supertalk.superfuture.com/index.php?/topic/143304-dior-homme-fw04-jil-sander-fw08-balenciaga-fw11-petar-petrov-fw09-—-marble-prototype-knitwear/

  Reply

 3. Oliver writes

  oj, den var visst såld. såg dock en weekendbag från samma kollektion som fortfarande var till salu nånstans på sidan! ;-)

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion