WINTER WHITE

Nu när snön ligger vit på taken och all trafik står stilla på grund av snökaos kan det vara skönt att krypa ur den svarta yllekokong som svenskar gör till uniform oktober – mars. Varför inte pigga upp gråslasket med ett eller flera vita plagg? Undvik dock vita dunjackor om du inte satsar på att se ut som som en Michelingubbe eller Nalle Knutsson (rip).

Now when winter’s here and the roads and subways are closed it feels nice to crawl out of the black hole of boring winter wear. Why don’t try wearing some winter white? But please, avoid the thick down jackets unless you want to look like the Michelin guy..

 

 

Gucci

Michael Bastian

Givenchy

Topman

Topman

Gustav Broström

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion