PRADA LIVESTREAM

Prada SS 2009

January 13th (on sunday!) at 6 pm/18.00 Prada  live streams their fall/winter menswear show on www.prada.com! Since I’m here in Sweden I will definitely sit in front of my computer, wearing all my Prada shoes at the same time and nod appreciatively. If Miuccia follows her usual pattern this season will be amazing and over the top. A lot of ironic prints, IT-shoes, parodies of how men “should be” and how they are perceived by society.  Wait and see…

Den 13e januari (på söndag) klockan 18.00 livestreamar Prada sin fall/winter på www.prada.com! Eftersom jag är i Stockholm och inte Milano är det en stor sorg för mig samtidigt som jag kommer njuta i fulla drag! Ser mig själv sitta och nicka uppskattande iklädd mina blommiga Pradaskor! Om Miuccia följer sitt vanliga mönster kan vi vänta oss en skräll, färg, form, ironi, accessoarer som blir ASTRENDIGA och en hel del ifrågasättande av normer och sociala regler. Kom bara ihåg var ni läste det först!

Gustav Broström

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion