JIMMY VERSACE

Tv, Versace fw 13 och Jimmy Guo fw 12

Det här här Jimmy, han är världens roligaste och har kanske norra Europas fetaste garderob. Denna lilla hen blandar yetipäls med Jil Sandermössor och kavajer från Haider Ackermann! Han är mästare på alla reafynda och praktiskt taget bor på Mr Porter och Net-a-Porter! För mer fab inspiration, gå in på Jimmys blogg HÄR!

This Jimmy, he is the funniest person ever with the northern hemisphere’s most awesome warderobe. This little gender bender mixes yeti-inspired fur with Jil Sander and women’s blazers from Haider Ackermann! He is the unsung hero of online discount shopping and practically lives on Net-a-Porter and Mr. Porter. For more fab inspo, check out his blog HERE!

Gustav Broström

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion