Mode

NORMAN

This hardcore german, Norman Theuerkorn (best name ever) was discovered as late as June 2012 but has already done shows for Rick Owens, Diesel and Mugler, among others. This street style favorite is a rapper and boxer but in my opinion he will most likely succeed in fashion. The tattoo trend among male models has been big for a few season and I think it shows that designers look for more exciting things then just being well built, tall and have sharp cheek bones. If we don’t see this guy in a Lana Del Rey video soon I don’t know where the world is going.

Den här hardcoretysken Norman Theuerkorn (bästa namnet ever) blev upptäckt så sent som i juni 2012 men har ändå gått prestigefyllda visningar som Diesel, Rick Owens and Mugler. Förutom att modella rappar han under artistnamnet “Nockout”, tror dock att hans chanser att bli känd finns inom modebranschen då det är skrivet musa över hela honom. De senaste säsongerna (särskilt i London) har trenden med tatuerade modellgrabbar vuxit sig stark och det känns som ett steg iväg från den homogena modellskaran som har övertaget. Kulkulkul. Om vi inte ser denna germanske hårding i en Lana del rey-video inom de närmsta åren vet jag inte VAR denna värld är påväg.

Gustav Broström
  1. 7 things I like wednesday. - Niotillfem writes

    [...] Norman Theuerkorn Tysk svinhet supermodell bara. (tipstack Gustav). [...]

    Reply

  2. 7 things I like wednesday. | FNOWare writes

    [...] Norman Theuerkorn Tysk svinhet supermodell bara. (tipstack Gustav). [...]

    Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion