Mode

I’LL MEND YOUR HEART

Two of my friends have the best group ever, Say Lou Lou. They are the perfect mix between aussie/swede, angelic voices and the faces of Kate Moss unborn twin sisters. Their story is like the one about king Midas, everything they touch turn to gold. Their music is as if Lana del Rey gave birth to a lovechild after a tantric session with Camera Obscura, Goldfrapp, ABBA and Nico. I had the pleasure of participating in their music video for their first single “Maybe You” last summer and below you find some of my snaps from those days when we shot in the beautiful archipelago in Stockholm. ENJOY!

 

https://soundcloud.com/sayloulou

Det har nog inte undgått någon hur stolt jag är över mina begåvade vänner Miranda och Elektra som till har århundradets bästa band, Say Lou Lou. Dom är som två drottningar Midas, allt dom rör vid förvandlas till guld och nu har dom släppt en ny singel “Julian”, lyssna och bli glad/ledsen/scrolla igenom en tumblr medans du lyssnar.  Fick äran att, i somras, vara med och spela in deras musikvideo för låten “Maybe You” vilket var asfett, nedan ser ni några av mina bilder från inspelningen! Njut, gråt, skratta, le och ba älska!

Gustav Broström
  1. emelia writes

    länka videon då

    Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion