2006 Året som gått – Accessoarer

2006 Året som gått - Accessoarer

Dags att summera vilka accessoarer som var hetast på marknaden 2006.

Stora plastglasögon: I de smala modekretsarna har de stora mörka plastbågarna varit åtråvärt ett bra tag men 2006 blev året då vanliga dödliga började snegla på de stora bågarna med fascinerad förtjusning. Personligen började jag snegla på ett par heta pradabågar i början av februari och de blev minai början på hösten.
Basker: Snacket började redan i slutet på sommaren och lagom till hösten exploderade det och överallt såg man söta små baskrar.
Skärpet i midjan: Trenden kom smygande redan under 2005 men våren 2006 visste skärpet var det skulle sitta. I efterhand kan man fråga sig om det verkligen var så lyckat att sätta ett skärp i midjan till allt – alltid… Idag råder jag till ett mer restriktivt användande och smala skärp är HELT klart att föredra framför lite bredare!!

Rodeo
 1. Bellezza writes

  Ibland är det så tröttsamt att vara en sån modeslav och följa varenda trend. Och först tycka något är fult och sen till slut ha på sig det ändå. Hur orkar du?

 2. hotspot writes

  Bellezza: Jag brukar nog för det mesta känna direkt vilka trender som passar mig och då kan jag tänka mig att hoppa på tåget men mycket låter jag passera. Sen har det väl hänt att man någon gång verkligen tyckt att något inte var fint för att sedan ändra sig men det händer allt mer sällan, vid det här laget brukar jag ganska spontant känna vad som kommer att funka för mig.

 3. sorbonne writes

  Jag gillar de smala skärpen. De breda har jag aldrig gillat de känns tråkiga. De smala lyfter verkligen upp en outfit.

 4. Johanna writes

  Jag gillar smala skärp jag med just nu!

 5. hotspot writes

  sorbonne: Ja de smala skärpen är att föredra just nu :)
  Johanna: Åh en till :)

 6. Matilda writes

  Införskaffade för ett tag sedan ett smalt flätat skär i skinn. Det sitter riktigt snyggt i midjan :)

 7. Sophia writes

  Coola glasögon är riktigt snyggt!

 8. Käthe writes

  Jag skulle vilja tipsa andra med icke-midjor att använda breda skärp i ställer för smala. Det är inte klokt vilken skillnad det gör. :)

 9. jessica writes

  tycker också att det är finare med lite smalare skärp, om man däremot har ett sidenband så får det gärna va lite bredare.

 10. hotspot writes

  Matilda: Låter jättefint!
  Sophia: Ja eller hur!
  Käthe: Det kan ligga något i det du säger…
  jessica: Jag är lite trött på sidenbanden just nu, smala skärp or nothing gäller för min del.

 11. Sarah writes

  Jag har alltid tyckt att breda skärp är snygga till “dräktklänningar” med ett pennkjols liknande avslut….speciellt om de har ett grovt material och bärs i sann 50-tals anda.

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion