Tävling – Kom på en “Hitta stilen”

26631-1601

Tävlingen är avslutad!

Bloggen fyller snart 2 år och listan över en av de äldsta och mest signifikanta hotspot-kategorierna "Hitta Stilen" har blivit lång. Nu behöver jag er hjälp att komma på nya roliga teman till Hitta stilen. Ni får inte välja en kategori som redan gjorts så ta en titt i arkivet.

Pris: Förutom att vinnarens Hitta stilen-tema kommer att publiceras här på bloggen så kammar vinnaren hem en "Goodie bag" av ett värde på ca 728 kr innehållandes:
- Deluxe Eyeshadow från Urban Decay i färgen Stin
- Cover Stick från Dr. Hauschka
- Mobilsmycke från Kirsten Dyrum i äkta silver och läder
- Palestinainspirerad sjal från Indiska (svart botten)
- Ögonskugga från Make Up Store i färgen Rodeo

Villkor: Lämna ditt bidrag (OBS! endast ett) på kommentarsfunktionen nedan. I juryn sitter jag, Karolina Skande, och mitt beslut kan inte överklagas. Vinnaren utses fredagen 10/8. När vinnaren utsetts på bloggen mailar han/hon sin adress till mig och kan sedan förvänta sig sin vinst inom ett par veckor.

PS. Massor av roliga förslag trillar in men många är redan gjorda så ta en extra titt i arkivet om ni vill ha chans att vinna.
Tävlingen är avslutad

Karolina Skande
 1. josefin writes

  hitta stilen – poethitta stilen – superhjälte , neonfärger tights and so on…

 2. Amanda writes

  Hitta stilen – GreaseMed skinnjackor, höga kjolar, breda skärp och blommigt;)

 3. Linnea writes

  Hitta stilen – Austin Powers

 4. Tove P writes

  Hitta stilen -Marge Simpson. Med filmen som just gått upp på biograferna och den gula familjens nya modesamarbete känns denna alltid lika stilfulla dam högeligen aktuell. Och kanske något av en utmaning? Hade varit jättekul att se vad du skulle kunna göra av det!

 5. anina writes

  Hitta stilen – till kräftskivanof course!

 6. Julia writes

  Hitta stilen – Ghetto Fashion

 7. Daniela writes

  Hitta stilen – Soccerwife

 8. Magdalena writes

  Vet inte om någon redan skrivit detta (orkar inte läsa igenom alla förslag), men Kate Moss & Pete Doherty får man nog aldrig för mkt av! :)

 9. Alice writes

  Hitta stilen – Picking apples. Skönt höstigt, inspirerat av ciderhusreglerna, vackert solblekt tyg, hög midja, äppelröda kinder, en scarf i håret, korgar fulla med äpplen och en glimt av höstsol i ögonen.

 10. matilda writes

  NEW-RAVE, det vore lite roligt, neon och starka färger med lite inspiration från cobasnake och typ det neonrosa.

 11. Helena J writes

  För att fira 2 år: Commedia dell’Arte

 12. Linda writes

  Jag hade tänkt föreslå “Walking the dog” och trodde aldrig att det skulle vara gjort redan, men ack så fel jag hade;-)Det får bli “EU meeting – simple yet fashionable” istället. Åker på den del EU-möten och klädkoden är typ hel och ren (=rätt trist), men det hade varit kul att piffa till det lite!

 13. Filippa writes

  “Hitta stilen – Breakfast at Tiffany´s”!

 14. Filippa writes

  Ok, såg precis att den redan gjort så varför inte “Hitta stilen – Paraplyerna i Cherbourg”?

 15. Ulrika writes

  BLOG HACKER.Ok, kanske fått en för stor dos av Stieg Larssons Lisbeth Salander men åh vad cool hon är!Stilen skulle såklart vara högst bekväm men utan några kompromisser med det estetiska. Håret är uppsatt i hög, luftig balettknut och supertunna kashmirtajts värmer benen. Ett lika tunnt linne från The Row och en stor stickad tröja med krage som precis fungerar som klänning utgör resten av klädseln. Till accessoarerna hör en MacBook Pro och en stoor kudde att ha bakom huvudet medan man hackar sig in i bloggvärlden.

 16. caroline writes

  Oj, du hade hunnit med en hel del redan ;) Men mina förslag (får man ge 2?) blir:Alice in wonderland- hon är så jättesöt i filmen!Slumberparty- hur man klär sig snyggt på pyjamaspartyt!

 17. MalinA writes

  Skulle vilja se “Classy Bitch”. Klassiskt men med lite edge och coola accesoarer.

 18. Julia writes

  Jag skulle vilja se “Love actually”, med en massa söta och romantiska kläder som passar utmärk på restaurang eller på en romantisk dejt. Love actually har många kjolar, baslinnen, klänningar scarfar i håret och lack skor. Färgerna går i Rött, Rosa och vitt.Och har lagom med accesoarer! :)

 19. Lina writes

  shit det har ju kommit en massa grymma förslag redan (gillade nog hyllningen till Bergman med Fanny & Alexander tema bäst…) så nu krävs det väl en del om man ska vinna…Men, jag slår till med en “Groupie of the Gallaghers” men Oasis tema, skinnjacka/jeansjacka osv.Jag hoppas att det bästa förslaget vinner ;)

 20. Emelie writes

  Hitta stilen – “What not to wear”Fulast och mest fel alltså.

 21. charlotte writes

  hitta stilen “tutti frutti”

 22. Ida F writes

  “Hitta Stilen – See you in Russia” med tanke på hösten stickade koftor och strumpbyxor, murriga färger och babuschkasjalar.

 23. pella writes

  Jag förewslår “Ryska balletten”1

 24. Elin writes

  “On the tivoli” är mitt förslag.

 25. malin writes

  bohemian rhapsody

 26. kajsa writes

  Jag vill önska “hitta stilen: less is more” då det känns väldigt på tapeten just nu.Kram från Kajsa

 27. Josse writes

  helt klart ro’n’roll diva :)

 28. Linnea writes

  Jag tycker det vore kul att se en “artsy outfit” alltså en konstnärlig. Det känns som att konsten är påväg in i modet igen, och det finns verkligen potenial för ett “samarbete” mellan dessa. Klädseln ska alltså vara konstnärlig, något som en kreativ och karismatisk människa ska ha på sig. Någon som får fokus så fort hon kliver in i ett rum.

 29. josefin writes

  varför inte “in grandmothers wardrobe” känns hett med lite second-hand nu.

 30. Anonymous writes

  Kul med tävling! :)

 31. HALEEvelyn writes

  Every one acknowledges that today’s life is not very cheap, but people require cash for different stuff and not every person gets enough money. Therefore to receive some loans or small business loan will be a correct solution.

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion