Slutet gott allting gott

Så var semestern (nästan) slut för den här gången. Imorgon bär det återigen av till Stockholm efter 3 underbara semesterveckor på resande fot (nej, det blev ingen modevecka i Köpenhamn för min del, nästa säsong kanske…). Det har varit helt fantastiskt men jag ser faktiskt lite fram emot att dra igång med jobbhösten som jag hoppas kommer innebära nya spännande projekt. Jag känner mig redo för nya utmaningar. För att inte tala om hur underbart det ska bli att träffa alla kära vänner hemma. Ja, nu längtar jag rent av hem till Stockholm.

Vi ses!

Karolina Skande
 1. stilist skriver

  Man vet att semestern har varit lyckad när man börjar längta hem. Då har man fått vila och fått nya intryck.

 2. sanna skriver

  snygging!

 3. b skriver

  en sydeuropeisk kick är aldrig fel men efter ett tag saknar man sthlm. underbart så här års.

 4. j skriver

  ja, har saknat dina outfit

 5. Utlandssvenskan skriver

  Skönt att du är tillbaka. Jag har saknat din blogg!

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion