Sommar

Frågan är om inte semestern är som allra bäst i sommarhuset i Skåne – långa sovmorgnar, timslånga promenader på stranden, bokmaraton i bersån, magiska cykelturer på åkrarna, härliga kusinträffar… Nu var det över för den här gången men det underbara i kråksången är att man vet att man kommer tillbaka.

Imorgon börjar allvaret!

Karolina Skande
  1. Jolin writes

    Åh vilka härliga bilder!

  2. j writes

    har du ditt eget hus eller delar ni hela släkten?

  3. Cecilia writes

    Mmm, hemmaplan… Österlen, eller hur? Alla drar till Österlen på sommaren. Sommar-turisterna anar inte att Österlen är vackrast om hösten. Så det vore dumt av mig att slänga ut ett sånt avslöjande på en av Sveriges mest lästa bloggar ;)

  4. Frida writes

    Var på Österlen är det? Jag har hållit till i Borrby strand hela sommaren. :) Älskar det. Din cykeltursbild är identisk med min som jag lade upp häromveckan. Underbart!

  5. sandra writes

    fina bilder!

  6. Linda/SÖTSUR writes

    Ååååh…vad härligt det ser ut! …och låter:)

  7. Camilla writes

    Så herlig det ser ut.

  8. Anonymous writes

    haha, någon skrev att österlen är finast på hösten, håller absolut med… vare sig höststormarna viner utanför fönstren, eller man tar en promenad och ser alla färger.

  9. Karolina Skande writes

    Cecilia och anonym: Jag åker ofta ner till Österlen på allhelgona då blir det gåsamiddag och rödvinskvällar framför brasan när dimman ligger tät över åkern. Jag skulle nog säga att det är min absoluta favorithelg på hela året. Så – jag håller med även om jag tycker att Österlen är bra underbart även på sommaren!

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion