Alexander

Alexander Skarsgård har gått från True Blood till True Hollywood star, det menar iallafall VMan. Jag känner mig mest väldigt konfunderad över håret – det gelspretiga ruffshåret – nej tack för min del. Benjamin, du som har varit inne lite på hår, vad tycker du om Alexander Skarsgårds hår på detta omslag?

Karolina Skande
 1. Malin skriver

  Jag har mest svårt att komma över hur otroligt crappig skådis han var i vita lögner…fast nu inser jag att han kanske var väldigt bra, för han verkar så otroligt sympatiskt privat…jag får nog fundera över det här tror jag.

 2. Alexanders hår - Rodeo Snygg | Rodeo Magazine skriver

  [...] jag är verkligen galen i hår. Det finns så mycket jobbigt med hår, fint och konstigt och fult. Karolina frågade vad jag tyckte om Alexander Skarsgårds hår i senaste VMan och jag blev en aning [...]

 3. Camilla skriver

  Håret ser ju helt galet ut (på ett dåligt sätt), men i övrigt är han hot hot hot!

 4. annika skriver

  Den frisyren passar in på SVT Sporten, för där är männen 10 hjälplösa år efter när det gäller herrmode.

 5. Erika skriver

  Jag kommer av någon anledning att tänka på alla de omslag av OKEJ med pojkband under början av 2000-talet. Det känns som om det är lite för spretigt och lite för.. mycket.

 6. Vickan skriver

  Jag tycker det ser ut som ‘Partille-Johnny’ hår. Inte snyggt!

 7. ebba skriver

  Haha Partille-Johnny, ja precis. Han är väl ganska snygg för det mesta men här såg han mest ut som en 14-årig kille från valfri småstad (speciellt med den låtsas-svårmodiga blicken).

 8. AgnesH skriver

  Drabbades av väldiga Peter Jihde vibbar… ingen höjdare direkt…

 9. Katarina skriver

  Jag hade gärna sett honom i en slick frisyr till den stylingen… jag tänker madonnas video ”Vogue”!

 10. Anna-Carin skriver

  Eh, är det Peter Jihde som gått och blivit ”Hollywood star”. Vi får ju bara hoppas att the Hollywood people inte ser likheterna, eller för den delen känner till Jihde…

 11. Joakim skriver

  Malin: Ja för man kan ju inte utvecklas på vad det nu är, 15 år sen Vita Lögner gick på tv? Han flyttade ju till Los Angeles och försökte knyta kontakta och gjorde inte så mycket film på ett par år just för han ville komma bort från Hundtricket-filmerna. Det var nog ett smart drag med facit i hand. Generation Kill öppnade upp många dörrar tydligen.

  Han verkar va en grymt sympasik kille som man gärna skulle ha som polare. Kul när det går bra för sådana människor.

  I övrigt tänkte jag också på Peter Jihde. Både frisyrern och hans ansikte påminner en del om en yngre Jihde. Inte snyggt.

 12. Karin skriver

  Både Alexander och Peter är jävligt duktiga på sitt jobb och ser fantastiska ut. Sluta gnälla.

 13. Karlsson på taket skriver

  Det är ju bara hår. Det är en värdslig sak, för att tala med Karlsson på taket.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion