Ett öppet brev till Jonny Johansson

Favoritskorna köptes i februari 2007

Hej Jonny!

Jag köpte ett par Acneskor 15 februari 2007, kanske mitt bästa köp någonsin! De har vandrat jorden runt med mig många varv vid det här laget… De har tjänat mig lika väl sommar och vinter som vår och höst. Det har, som du vet, varit en hård vinter och även om skorna har tacklat den väldigt väl befarar jag att de nu sjunger på sista versen. Med vetskap om att inget varar för evigt har jag därför letat efter ett par värdiga ersättare, detta utan framgång. Därför önskar jag av hela mitt hjärta att du låter nyproducera dessa fantastiska skor, om än i en begränsad upplaga. Jag tror (eller tror mig veta) att många med mig skulle bli lyckliga om du valde att ta detta beslut. När de varit ute till försäljning på Blocket har priserna stigit till fascinerande summor som långt överstigit det pris som de hade när de såldes i butik. Jag har genom åren även fått många mail och förfrågningar från folk som vill få tag på just dessa skor. Detta borde indikera att det är fler än jag som skulle bli glada över en re-lansering av denna skomodell. Jag håller med andra ord tummarna på att de återigen ska dyka upp i butik.

Mvh

Karolina Skande

PS. Om det är någon annan som känner som jag så får ni gärna kommentera nedan!

Karolina Skande
 1. Våren på Rodeo - Lisa C | Rodeo Magazine writes

  [...] UPPMANING TILL ACNE Karolina skriver ett öppet brev till Jonny Johansson: relansera Acne Track Shoe! Hon får svar från Jonny och [...]

 2. Karin Skoglund Keiding writes

  ÅH JA, de är så vackra så! :)

 3. Emma writes

  Såg detta inlägg precis, ja tack vad snygga! Gärna i storlek 41 :D

 4. Acne Track Shoe à la Hotspot | gingerstyle.se writes

  [...] Karolina Skande/Hotspot har genom att på sin – just det – blogg författa ett ”öppet brev” till Acnes grundare och chefsdesigner Johnny Johansson med en önskan om att hennes [...]

 5. Garland Holeman writes

  I am dissatisfied I can only “thumbs-up” this post just as soon as.

 6. Rina Hasgill writes

  Excellent guide. Thanks! GZIP genuinely is crucial.

 7. Anjanette Langhorst writes

  Thrilling report. Provided my individual encounter

 8. game play black ops writes

  Fantastic merchandise from you, gentleman. We’ve recognize your current goods earlier to and you happen to be just way too fantastic.

 9. motorcycle jacket writes

  I’ll be amazed, your personal capability as a copywriter also because the structure in your weblog is going to be a lot of valuable.

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion