Whyreds moodboards

Vår/Sommar 2010


Pre-fall 2010 (på väg ut i butik)


Höst/Vinter 2010

Det är fullt upp just nu! Det verkar som om det är många som spurtar inför sommaren. Idag har jag bland annat varit på ett mycket spännande möte hos Whyred. Jag passade på att snoka runt så gott jag kunde när jag var på plats. Jag trillade bland annat över dessa moodboards för nuvarande och kommande kollektioner. Kroppen, anatomi, kopplingar, vener, system – jag tycker mig se någon form av röd tråd.

Karolina Skande
 1. vinna pa roulett writes

  Det här får mig att tänka på något…

 2. Lo writes

  ehh.. är inte sånt här ganska hemligt?
  Blir de glada på dig när du lägger ut de här bilderna, eller tycker du att de får skylla sig själva som släpper in utomstående?

 3. Karolina Skande writes

  Lo: Jag frågade självklart om det var ok att jag fotade moodboardsen. Eftersom alla dessa kollektioner redan är kommunicerade till pressen så är det ju inga större hemligheter :)

 4. android Apps writes

  Whyreds moodboards – Hotspot | Rodeo Magazine I was suggested this website by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my problem. You are amazing! Thanks! your article about Whyreds moodboards – Hotspot | Rodeo MagazineBest Regards SchaadAndy

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion